Bloc per a anar seguint l'evolució d'un sedentari pare de família, arribant inexorablement als 50 i molt passat de pes, que aspira a ser boxejador algun dia

dimecres, 3 de setembre del 2014

Descans

Fa dies que no poso res. No és que no hagi fet res però del que es tractava aquests dies era de posar-me les piles de cara a la setmana que ve que és quan, en teoria, començo a fer boxa seriosament. Des de l'últim cop que vaig escriure, és corregut molt, caminat més i he donat uns quants cops de puny. No he saltat a la corda però he millorat molt el jab i l'1-2. De cara a la qüestió cardiovascular crec que les caminades de més de 10 Km pel Collsacabra, anar caminant d'Olot a Cantonigròs i la (habitual) ascensió als Bastiments haurien d'haver anat bé... bé? No sé si hi té res a veure però la matinada de dilluns a dimarts el cos em va donar un ensurt de por com recordant-me que m'estava passat de la ratlla per l'edat que tenia. Afortunadament no era res greu i només una qüestió muscular, escandalosa però muscular. Això sí, la metgessa d'urgències em va dir que reduís l'exercici i que em dediqués a sessions lleugeres de no més d'una hora i que, en tot cas, vagi augmentant poc a poc si tot va bé, però que no faci bestieses.

Hauria de fer cas?

Parlant d'altres coses que no tenen res a veure amb mi, aquest cap de setmana hi ha el combat Kiko Martínez contra Carl Frampton a Dublin. Martínez defensarà el títol mundial de Supergall. Ho dic per que sembla que aquest esport està proscrit i perseguit en aquest país i que hi ha una autèntica fòbia a escriure res que hi estigui relacionat. Per a qui li pugui interessar, a la pàgina de marca.com es pot comprar per 2,99 € i es podrà veure tota la vetllada a partir de dissabte a les 9,30. I si es vol, es podrà gaudir en diferit quan es vulgui fins el dia 13 que serà, suposo i espero, quan retransmetran el Floyd Mayweather contra el Chino Maidana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada